U bent hier

Andre, Bella - Op het eerste gezicht

Waardering ***

Op het eerste gezicht is het eerste deel in de nieuwe Sullivan serie van auteur Bella Andre. Deze Amerikaanse studeerde economie, werkte als marketing-director en was zeer succesvol als rockster voor ze zich helemaal op het schrijven stortte. De Sullivan serie gaf ze eerder uit in eigen beheer en sindsdien is Bella Andre niet meer van de Amazon-hitlijsten weg te denken.

Chloe Peterson ontmoet, na haar auto in de sloot te hebben gereden, de knappe Chase Sullivan. Wantrouwend als Chloe is, kost het Chase veel moeite om haar te overtuigen dat hij haar enkel wil helpen. Chase, succesvol fotograaf, heeft de vrouwen aan zijn voeten liggen en leidt het perfecte leven, tot hij die ene vrouw ontmoet die hem niet direct aanbidt. De wijngaard van Marcus Sullivan vormt niet alleen het decor van de fotoshoot van Chase zijn opdracht.

Op het eerste gezicht boeit vanaf het begin en Bella Andre weet met haar schrijfstijl je aan de pagina’s van deze roman gekluisterd te houden. Haar intrigerende personages komen tot leven en Andre zorgt er ook voor dat je meer over ze wil weten en al nieuwsgierig wordt naar een volgend deel in de serie. Er is weinig spanning in het boek, behalve de seksuele lading die bijna van alle pagina’s afspat. Dit zou bij momenten wel iets minder mogen om ook wat meer diepgang aan het verhaal te geven. Het lijkt soms allemaal iets te makkelijk te gaan. Maar ondanks kleine minpuntjes is het absoluut een liefdesroman die het waard is om te lezen en waarvan het tweede deel waarschijnlijk snel zal volgen.

www.schrijfplezier.eu: Columns, Recensies en meer.

Copyright © 2023 Schrijfplezier.eu